Oy Extreme Fishing Finland Ltd



Адрес:

Finland

Uusimaa

Puusepäntie 14B 04600 Mäntsälä


Координаты:

Широта: 60.629656

Долгота: 25.302306


Administrator

Контакты:

+358 45 130 6768


Язык общения

English, Suomi


E-mail

antti.pajunen@extremefishing.fi

Веб-сайт

Перейти на сайт >>


 

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva kalastusmatkailuyritys. Järjestämme opastettuja kalastusretkiä Etelä-Suomen parhailla kalapaikoilla ympäri vuoden. Ammattitaitoiset kalastusoppaamme ovat alansa ehdotonta huippua, tuntien toiminta-alueemme parhaimmat kalapaikat sekä kalastustavat. Useiden vuosikymmenten kalastuskokemus sekä huippuunsa hiottu asiakaspalvelu antavat hyvät takuut turvalliseen ja onnistuneeseen kalastusretkeen.

 

Käytössämme ovat laadukkaat ja asianmukaiset varusteet niin heittokalastukseen kuin vetouisteluunkin. Toimintamme kulmakivinä ovat aina luotettavuus ja turvallisuus.  Pidämme myös huolta arvokkaista kalakannoistamme edustamalla valikoivaa ja kestävää kalastusta.

 

 

Tarvittaessa hoidamme kaikki oheispalvelut kuljetuksista majoitukseen toiveidesi mukaan. Tule yrityksesi, asiakkaidesi, ystäviesi tai perheesi kanssa. me hoidamme kaiken tarvittavan. Ota yhteyttä niin tehdään sinunkin kalastus unelmista totta.

 

 

TOIMINTA-ALUEEMME

 

Eteläinen merialue; Helsinki, Sipoo, Espoo, Tammisaari, Porvoo, Loviisa ja Kotka. Toimimme myös etelä- ja keski suomen parhaissa joki- sekä järvikohteissa.

 

 

KOHDEKALAT

 

Kohdekaloina kalastusretkillämme ovat pääasiassa hauki, ahven, kuha, meritaimen, jokitaimen sekä lohi. Retkillä kalastettavat kalalajit määräytyvät pääsääntöisesti parhaiden kalastussesonkien mukaan.

 

 

KALUSTO

 

 

Kalustomme on suunniteltu ennenkaikkea heittokalastajien tarpeita ajatellen. Veneenä urheilukalastukseen suunniteltu Tracker Pro guide v17 ja moottorina mercury 100 hv nelitahti, takaavat vakaan ja turvallisen matkan sekä ripeät siirtymät. Veneessä on 4 pehmustettua istuinta sekä keulassa oleva heittoistuin. Kalastuksesta apuna Minn Kota keulasähkömoottori taivasankkuri toiminnalla. Veneessä on kaksi kiertovesisumppua saaliskaloja varten sekä navigoinnissa ja kalojen löytämisessä apuna Humminbird karttaplotteri/kaikuluotain. Kalastusvälineemme ovat erittäin laadukkaita sekä vieheitä on taatusti riittävästi.

 

 

OPPAAT

 

Extreme Fishing Finland – oppaat ovat asiakaspalveluhenkisiä kokeneita kalamiehiä sekä kalastusoppaan ammatti-tutkinnon suorittaneita – sertifioituja Kalastusoppaita. Oppaillamme on lain vaatima vuokravenekuljettajan tutkinto sekä ensiapukoulutus ja hygieniapassi. Veneemme ovat luonnollisesti vesilain mukaan vuokravene-katsastettuja ja -varustettuja. Luontoihmisinä ymmärrämme vastuumme kalakantojen jatkuvuuden suhteen toteuttaen valikoivaa kalastusta. Ymmärrämme myös hyvien kalamiestapojen mukaiset käytöstavat niin vesillä kuin muuallakin luonnossa. Kohtelemme saalista kunnioittaen, vapauttaen kalat jotka eivät valikoidu ruokapöytään.

Добавить отзыв, комментарий ...

* Ваш комментарий будет отображаться - после модерации
Обращаем Ваше внимание, что это комментарий или отзыв о Вашем впечатлении о этом месте.


С заявками на посещение, размещение обращайтесь по указанным контактам данного места. (е-майл, телефон ...)




* Если у Вас есть вопросы, предложения к администрации сайта FishHuntPlaces.com - воспользуйтесь этой формой.

Контакты с администрацией | Реклама | Правила | Карта сайта | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0355 s. | Online: 219   All: 7110155