Panorama HotelAddress:

Norway

Hordaland

Forland 5379 Steinsland


Coordinates:

Latitude: 60.182687

Longitude: 5.091110


Administrator

Contact:

(+ 47) 56 31 90 00


Communication language

English, Norsk


E-mail

booking@panoramahotell.no

Web-site

Go to Web site >>


 

Panorama Hotell & Resort

 

 

Panorama betyr vidsyn, "Kringsjå", ville havstrilen sagt. Vi skal legge til rette for vidsyn ikke bare i form av vakker utsikt over Austefjorden, Korsfjorden og innseilingen til Bergen, men også i overført betydning, i form av inspirasjon, ny kunnskap og utvidede horisonter.

 

 

Her finner du ikke bare fasiliteter av høy kvalitet og vakker utsikt, men også det lille ekstra som skal til for å gjøre ditt arrangement til en opplevelse. Inspirerende omgivelser, spennende arkitektur og et bredt spekter av aktivitets- opplevelsestilbud bidrar til at ditt arrangement blir husket med glede.

 

 

Hotellet åpnet 1. mars 2011 og fremstår nå med ny fasade, en ekstra etasje hotellrom, unik design og standarden på uteområdene er betydelig hevet. For å markere den totale forvandlingen bygget har gjennomgått ble det også valgt å gi hotellet et helt nytt navn.

 

 

Det er startet bygging av en ny konferanseavdeling, med bl.a. en stor bankettsal, møterom, treningsrom og flere andre gode fasiliteter.

 

Historie

 

Det har vært hotelldrift på stedet siden 1989, under navnet Marsteinen Fjordhotell. Norlandia Hotel & Resort startet og drev hotellet frem til 2008 i samarbeid med Statoil som største kunde. Hotellet ble strategisk plassert i havgapet som nærmeste nabo til Falck Nutec AS sitt sikkerhetssenter for offshorevirksomhet.

 

I 2007 fikk hotellet nye eiere, og det ble gjort omfattende ombyggingsarbeider. På tuftene av gamle Marsteinen Fjordhotell fremstår nå hotellet arkitektonisk i stil med den karakteristiske naturen rundt.
 

 

Velkommen til et møte med havet!

 

Når du først har kommet deg ut i havgapet, så anbefaler vi alle en tur ut på sjøen. Gjerne ut mot Marstein Fyr, mot storhavet og det åpne landskap. 
 

 

Havfiske | Fisketur | Båttur

 

Det koker av fisk i fjorden og turister fra hele Europa kommer for å oppleve fiskelykken i Norge. Mange drar til oss på Sotra. Vi anbefaler minimum 2 timer for fisketurer, det ideelle er 3 timer, da får man kommet seg ut mot havet og på de gode fiskestedene.    

 

 

Her er noen prisforslag:

 

Båttur, mulighet for fiske, 2 timer: kr 7.900
Inkl. fiskesnører og noe varmt å drikke. 

 

Havfiske, 3 timer: kr 11.900
Inkl. havfiskeutstyr, snører og noe varmt å drikke

 

Flere fisketilbud:

 

Linefiske: kr 2500,-
Opplev spenningen med å dra opp linen. Flere ganger har det blitt dratt opp Lange på 15-20 kg like utenfor hotellet. Vi setter ut line i god tid, på dypt vann i et egnet område.

 

Sniksnøre: kr 500,-
Snøre med 10 kroker, settes ut i forkant. 

 

Krabbetegne: kr 1500,-
Vi legger ut 3 stk. tegner. Store muligheter for god fangst. 

 

Fish & Cook: kr 495,- per pers.
Ønsker du din egen fangst til middag? Les mer her

 

Redningsskøyten, Christian Børs

 

Denne velholdte og nostalgiske skøyten har både sjarm og lokale røtter. Båten er ideell for havfiske og båtturer ut mot havet. Skøyten ligger stabilt på sjøen og har gode sitteplasser til alle både opppå og under dekk.

 

Skipper og mannskap er alltid i form, og du skal ikke se bort i fra at trekkspillet dukker opp. Vi får bare gode tilbakemeldinger på disse turene. 

 

Pris: Kr 3.540 pr time (startavgift kommer i tillegg)
Antall: Inntil 12 pers.
 

Princess 61, Anne Lise 

 

Opplev havet og fjordene på en komfortabel og elegant måte. Her er det blanke overflater, komfort og kvalitet. Båten er godt egnet for lett servering av mat og drikke ombord. 

 

Pris: kr 5000 første time, kr 4500 påfølgende time
Serveringsforslag: Reker med tilbehør, kr 395,- per pers. 
Antall: Inntil 12 pers.

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0529 s. | Online: 45   All: 3241705