VapaaherranelämääAddress:

Finland

Uusimaa

Elvvikintie 16 02580 Siuntio


Coordinates:

Latitude: 60.126744

Longitude: 24.278657


Administrator

Contact:

+358(0)40 7091086


Communication language

English, Suomi


E-mail

henrik@vapaaherranelamaa.com

Web-site

Go to Web site >>


 

Tule nauttimaan Vapaaherranelämää! 

 

 

Vapaaherranelämää on toteuttanut menestyksekkäästi erilaisia täyden palvelun tapahtumia yrityksille ja yksityisille vuodesta 2004. Herkulliseen ruokaan ja mukavaan yhdessäoloon nojautuen teemme kalastus-, veneily- ja kokkausohjelmia koko Uudenmaan alueella.

 

 

Toimintamme pääpainopiste on tilausravintolassamme Artallissa, joka sijaitsee Siuntiossa, 40 km länteen Helsingin keskustasta. Entisen tallin tiloihin tyylikkäästi toteutetun ravintolan ja kokoustilojen terassilta avautuu upea näkymä Vikträsk-järvelle. Rantasaunan laiturissa odottavilla veneillä pääsemme Pikkalanjokea pitkin myös merelle, mikä mahdollistaa kalastuksen ja veneilyn järvellä, joella, sekä merellä samalla kertaa!

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva päivä Vapaaherranelämää!

 

 

Tarjoamme kalastusohjelmia monipuolisesti, kaikenkokoisille ryhmille!

 

Pääosin heittokalastuksena veneistä toteutettavat kalastusretkemme painottuvat jigauksen eri muotoihin koko avovesikaudella, sekä keväisin ja loppusyksystä myös hauen ja taimenen eri heittokalastusmuotoihin. Teemme myös leppoisia uisteluretkiä, rannoilta tapahtuvia heittokalastusohjelmia, sekä hauskoja ongintaan perustuvia ohjelmia isoillekin ryhmille.

 

Tilausravintolamme Artallin upeat ja vaihtelevat lähivesistöt, sekä isoin aluksemme Hauki tarjoavat hulppeat puitteet hauskoille ja virkistäville kalastusretkille. Erityisesti yritysryhmille rakennetut kalastukselliset kokous- virkistys-, tyky-, tyhy-,ym. päivät, sekä asiakastilaisuudet ovat erityisosaamistamme.   

 

Ohessa on esitelty muutamia esimerkkejä kalastusohjelmistamme ja kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista, joista varmasti löytyy juuri teidän ryhmällenne sopiva kalastuksellinen päivä Vapaaherranelämää!

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0383 s. | Online: 71   All: 3455838