Feelsea KyAddress:

Finland

Uusimaa

Ali-Vekkoskentie 7 06830 Kulloonkylä PORVOO


Coordinates:

Latitude: 60.350235

Longitude: 25.499105


Olli Kortman

Contact:

0400 454 610


Communication language

English, Suomi


E-mail

myynti@feelsea.fi

Web-site

Go to Web site >>


 

Asiakkaamme ovat kokeneet mieleenpainuvia luontokokemuksia järjestämillämme kala- ja meriretkillämme vuodesta 2000 alkaen. Oletpa sitten lähdössä merelle liiketuttaviesi tai ystäviesi kanssa, tarjoamme laadukasta palvelua, kaunista meriluontoa ja tuhtia vastapainoa kiireiselle elämän arkirytmille. Kautemme alkaa keväällä heti jäiden lähdön jälkeen ja jatkuu myöhäiseen syksyyn. Vaikka kalastaminen usein sisältyykin aktiivisen meripäivän ohjelmaamme, tarjontamme kattaa toki myös paljon muutakin. Kauttamme löytyy useita merellisiä kokous- ja saunatiloja Sipoosta ja Porvoon saaristosta. Merelliset aktiviteetit voidaan myös rakentaa näiden ”tukikohtien” ympärille. Kiinnostavia käyntikohteita Helsingin ja Porvoon väliltä löytyy useita. Jos vieraasi tulevat ulkomailta, on heille todellinen elämys vaikkapa päivällisen valmistaminen avotulilla ulkosaariston viimeisellä kallioluodolla.

 

 

Modernin merikalustomme vastapainoksi operoimme Saimaalla 1800-luvun aidolla höyrylaivalla. Maailman kauneimmalla järvellä on helppo aistia, mitä tarkoittaa tila ja hiljaisuus. Saimaan höyrylaivaristeilyihin luonnollisesti yhdistämme tarvittaessa kokoustilat. Samoin laivakyyti voidaan aikatauluttaa yhteensopivaksi Savonlinnan oopperajuhlien kanssa.

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0343 s. | Online: 45   All: 3239901