Argos ActiveAddress:

Sweden

Dalarna Län

Box 7038 791 07, Falun


Coordinates:

Latitude: 60.5819623

Longitude: 15.7451719


Contact:

+420 070 359 56 74


Communication language

Svenska, English, Deutsch


E-mail

info@argosadvisors.se

Web-site

Go to Web site >>


 

Drömmen om den stora gäddan

 

Vattnen i vår närhet ger de bästa förutsättningarna för ett lyckat fiske. Det är få ställen i Sverige du hittar områden med en sådan unik karaktär. Gäddan, abborren och gösen växer sig stora och håller en hög medelvikt. Fångstrapporterna från oss och våra kunder visar att mängder med gädda fångas som är över en meter, och dom finns fortfarande kvar i sjön!  Förutom det berömda gäddfisket som har fått utmärkelsen ”Sveriges bästa” från en av Europas ledande tidsskrifter, finns abborre och gös.

 

Runn

 

Runn är en mycket vacker skärgårdssjö i natursköna Dalarna. Runn bjuder på unika fiskemöjligheter året om. Här finns gott om skär, öar och grund. Här finns även tillgången till ett flertal  bivatten som Ösjön och Vikasjön. Vilket ger möjligheter till ett varierande och utmanande fiske.

 

Mathias – vår pro guide

 

Mathias brinner verkligen för fisket, han kan fisket och behärskar den utrustning och de tekniker vi erbjuder. Han är mycket mån om att alla ska trivas och verkligen få ut något av fisket. Drömmen om den stora fisken, blir därför sann för många. Andra vill lära sig spelet kring fisket. Att söka upp fisken, lura den och få den på kroken, för att sedan släppa den igen. Tillsammans med Mathias får ni även möjlighet att prova en del av det allra senaste inom utrustning och teknik. Han är en av ”Rapala pro guides” och samarbetar med världsledande leverantörer. Mathias är mycket mån om det ekologiskt hållbara fisket.

Han har även uppmärksammats i ett antal internationella tidskrifter där även han fått utmärkelsen ”Sveriges bästa guideservice”. Mathias  medverkar även i flera internationellt producerade fiske filmer.

 

Kontakt

 

Argos Active

Fishing & Outdoors
Box 7038
791 07
Falun

Om du har några frågor eller funderingar om oss eller vårt utbud så kontakta Mathias Holgersson på.

Telefon: 023 – 32 500

Mobil: 070 – 359 56 74

e-mail: mathias@argosadvisors.se eller info@argosadvisors.se

 

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0784 s. | Online: 30   All: 3110082