Nordkapp HavfiskeAddress:

Norway

Finnmark

Sjøveien 31, Kamøyvær 9750 Honningsvåg NORGE


Coordinates:

Latitude: 71.047990

Longitude: 25.905767


Contact:

+47 78 47 51 67

+47 90 19 27 90


Communication language

Norsk, English, Deutsch, Czech, Russian


E-mail

post@nordkapphavfiske.com

Web-site

Go to Web site >>


 

Velkommen til Nordkapp Havfiske

 

Her er siden som gir deg mulighet til havfiske i en av verdens mest fiskerike fjorder. Stedet vi snakker om er Kamøyfjorden i Nordkapp kommune med fiskeværet Kamøyvær plassert innerst i fjorden.

Kamøyfjorden, med de nære havområder, gir deg en unik mulighet
til å dra i land de fleste fiskesorter som er naturlig for de arktiske havområdene. Dette som f.eks Torsk, Steinbit, Sei, Hyse, Uer og kanskje en Kveite om du er riktig dyktig – eller heldig. Rekord for Kveite er på hele 220 kg!!!

Om ønskelig kan det være mulig med teinefiske etter de enorme Kongekrabbene (opptil 6 -7 kg) som lever langs kysten og inne i fjordene her. Eller hva med Fjordrafting i vår Zodiac 850 (28 fot-250 HK), noe som kanskje er på det aller heftigste de dagene været IKKE viser seg fra sin beste side. Ruten legger vi opp i felleskap mht vær og varighet. Nordkapp sett fra sjøsiden er for mange et mektig skue.

Du får leie egen leilighet + båt (inntil 23 fot), samt tilgang til kaianlegg med filetplasser og fryseri for håndtering av dagens fangst. I tillegg gis det tilbud om dagsturer med kjentmann i en større havgående fiskebåt. Her blir du tatt med til fiskefelt hvor f.eks Torsk rundt 15 – 20 kg ikke er unormalt. En slik rugg tatt på stang kan vi love er en opplevelse som vil bli husket!

 

Fiskemuligheter

5 lakseelver og tusenvis av fiskevann

Landskapet rundt består av spredt fjellbjørkeskog og karrige fjellformasjoner. Plassen er et fantastisk utgangspunkt for både jakt og fiske, samt turvandring i en av norges vakreste nasjonalparker. Inngangen til Stabbursdalen nasjonalpark ligger kun et steinkast fra hytta. Innen en avstand av kun 1 time med bil, finner du ikke mindre enn 5 flotte lakseelver. Her er tusenvis av fiskerike vann med både ørret og røye, samt store områder med godt og variert jaktterreng.

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0327 s. | Online: 39   All: 3319928