Predator GuideАдрес:

Sweden

Västra Götaland Län

Marieholmsvägen 8, Mariestad


Координаты:

Широта: 58.705675

Долгота: 13.814295


Контакты:

+46(0)704946502


Язык общения

Svenska, English


E-mail

info@predatorguide.se

Веб-сайт

Перейти на сайт >>


 

Välkomna!


I och emellan våra största insjöar Vänern och Vättern, finns det oändliga möjligheter till fantastiska fisketurer och upplevelser. Stora skogar och djupa sjöar var av flera har potential för rekordfiskar, ger hela fisketuren en känsla av spänning och förväntan. Har du länge jagat en speciell storfisk, är helt nybörjare eller bara på jakt efter en kul aktivitet? Jag erbjuder specialanpassade turer efter dina önskemål.

 

Stora fiskar!


De senaste 10 åren har jag inriktat mitt fiske efter att fånga så stora fiskar som möjligt, det har blivit en typ av livsstil för mig. Jag har fått uppleva fantastiska fisketurer och extraordinära fiskar. Nu vill jag dela med mig av glädjen, adrenalinkicken och den ödmjuka känslan av att fånga, beundra och släppa tillbaka verkliga drömfiskar. Jag ger dig en inblick i mitt liv som storfiskare året runt. Följ med och känn pulsen på svenskt insjöfiske när det är som bäst!

 

Båten


Jag har provat flera båtar under min karriär men hos varje båt jag haft har jag alltid hittat problem som begränsar mitt fiske. Jag har därför valt att special designa en egen båt just efter mina önskemål! En underbar skapelse som uppfyller alla önskemål en fiskefrälst som mig kan ha. Den är liten och nätt men stor nog att hålla i busväder. Den går att sjösätta i mindre sjöar utan riktiga ramper och är stryktåligare än de flesta andra båtar. Det finns inte många ställen att gömma sig på när kylan biter i men vi är ju ute för att fiska, vill man mysa kan man stanna hemma i soffan! Fören är upphöjd och helt plan så man har grym överblick och känsla vid spinnfiske och jerkbait fiske. I fören sitter en kraftig elmotor med inbyggd autopilot, grym till såväl spinnfisket samt slow trolling med betesfisk.

 

En Fishing Mashine kort och gott!

Mitt intresse för sportfiske började redan i ung ålder. En speciell episod finns fast etsad i mitt minne. Under en familje tur nappade en Mört på min mask agnade krok, när jag lyfte för mothugg nappade en abborre på nämnda mört. Abborren vägde knappt 6hg men var det första stora steget mot ett liv som maniskt inbiten fiskare . Vid 14 års ålder valde jag utbildning och valet föll omgående på Sportfiskeakademin i Forshaga. De följande 3 åren spenderades med likasinnade fiskare med hopp om att senare kunna arbeta med sportfiske. Tusentals timmar har nu spenderats bakom spöna i jakten på att ständigt fånga större fiskar. Jag har fiskat mest i Skandinavien men även i länder som Canada, Portugal, Bulgarien och Thailand. Det är nu många år sedan jag avslutade min utbildning och 2010 tog jag steget för att kunna förverkliga drömmen jag byggde upp för ca 10 år sedan. Ett liv som fiskeguide!

 

Contact information

Company: PredatorGuide

Address: Marieholmsvägen 8

Zip/City: SE-542 43 Mariestad

Phone: +46(0)704-94 65 02

Website: www.predatorguide.se

Email: info@predatorguide.se

Добавить отзыв, комментарий ...

* Ваш комментарий будет отображаться - после модерации
Обращаем Ваше внимание, что это комментарий или отзыв о Вашем впечатлении о этом месте.


С заявками на посещение, размещение обращайтесь по указанным контактам данного места. (е-майл, телефон ...)
* Если у Вас есть вопросы, предложения к администрации сайта FishHuntPlaces.com - воспользуйтесь этой формой.

Контакты с администрацией | Реклама | Правила | Карта сайта | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0359 s. | Online: 109   All: 7619672