CharterFiske - Ove JohanssonАдрес:

Sweden

Västra Götaland Län

Lönnvägen 11, Skövde


Координаты:

Широта: 58.412752

Долгота: 13.834469


Контакты:

+46 (0)706 762908


Язык общения

Svenska, English, Deutsch


E-mail

info@charterfiske.se

Веб-сайт

Перейти на сайт >>


 

Trollingfiske
Detta är den moderna benämningen på fisket som bedrivs från en båt i rörelse. Man kan även översätta Trolling till "släpfiske". Grundprincipen är att båtens fart används för att ge betena en attraktiv gång. Trolling passar perfekt för stora vatten där fisken kan vara spridd över större områden. Fiskesättet används ofta i jakt efter de stora rovfiskarna, exempelvis då siktet är inställt på lax, öring, röding, gädda, gös och abborre. Trolling är fantastiskt trevligt och bedrivs i natursköna storslagna miljöer.
Se film här!


Spinnfiske
Dessa fiskesätt är anpassade för ett mer landnära fiske. Med hjälp av spö, rulle och lina kastar man ut ett bete som sedan vevas hem i syfte att locka en fisk till hugg. Utrustning finns anpassad till de flesta arter som till hör våra predatorer. Spinnfiske/Jerkfiske är ett mycket roligt fiske och förmedlar en skön känsla då hugget kommer.
Abborrefiske, se film här!
Gösfiske, se film här!


Flugfiske
En av de mer komplicerade fiskemetoderna. Här lockar man fiske till hugg med bundna imitationer av olika insekter eller småfisk. Vid flugfiske använder man sig av linans tyngd då man kastar ut flugan. Flugfiske är den fiskemetod som ställer en del krav på utövaren samtidigt som den levererar en otrolig upplevelse då utrustningen är väldigt lätt.


Mete
Ett mycket gammalt fiskesätt som många provat på. Det är rogivande metod som passar nästan alla våra fiskarter. Passar stora som små, gammal eller ung. Mete är en av de mest social fiskesätten och det generar många fiskar.


Isfiske
Vintern erbjuder en unik möjlighet då vattnet fryser till is. Sjöarna blir tillgängliga för fiske från isen och man kan välja fiskeplats helt utan begränsning. Med hjälp av isborr får man sina beten genom isen och i klara vatten kan man till och med se fisken nappa på grunt vatten. Denna metod kallas kikpimpel och är mycket spännande. Det går även mycket bra att meta från isen. Man kan då använda sig av flera spön samtidigt vilket ökar chansen till hugg.

Добавить отзыв, комментарий ...

* Ваш комментарий будет отображаться - после модерации
Обращаем Ваше внимание, что это комментарий или отзыв о Вашем впечатлении о этом месте.


С заявками на посещение, размещение обращайтесь по указанным контактам данного места. (е-майл, телефон ...)
* Если у Вас есть вопросы, предложения к администрации сайта FishHuntPlaces.com - воспользуйтесь этой формой.

Контакты с администрацией | Реклама | Правила | Карта сайта | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0344 s. | Online: 48   All: 7592311