OverhallaAddress:

Norway

Troms

Svenningsveien 3 7863 Overhalla


Coordinates:

Latitude: 64.495711

Longitude: 11.951680


Contact:

+47 74 28 15 00


Communication language

English, Norwegian


E-mail

mail@overhalla-hotel.no

Web-site

Go to Web site >>


 

Laksefiske
Se Laksefiske.Beverjakt
Dette er en posteringsjakt hvor jegerne må ut å sitte på post før det begynner å bli lyst på morgenen. Jegerne må ha jakt- og våpenlisens. For utlendinger vil vi være behjelpelig med å skaffe nødvendige tillatelser. Krav til våpen er kaliber 222. og oppover, men helst 6,5 og oppover. Beste tidspunkt for beverjakt er i april. Guidet jakt på bever i mars og april.

 

Vårt hovedprodukt – Laksefiske i Namsen

Det er en glede for oss å informere om laksefiske i Namsen. I en tid da de aller fleste elvene opplever sviktende laksestammer og dårlig fiske, viser det seg at laksestammen i Namsen holder seg stabil på et høyt nivå, som den har gjort i flere tiår nå

 

laksefiskere.                                                                                                                                                                            Tilvenstre: Maxim Vovk, og pappa, med laks på 12,5 kg  tatt 2. uken av juni 2013.                                                                                 Til Høyre. Maurice Cros med sin juli laks på 13,7  kg, tatt fra land. Til venstre på bildet står fiskekamerat og medhjelper under “kleppingen”   J. P. Bonhomme.   De  eldre herrene på 80 og 77 år er ikke vant til hov og klepp, så laksen ble tatt  med hendene!  

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0353 s. | Online: 45   All: 3097836