Haukikoira OYAddress:

Finland

Uusimaa

Jäkärläntie 4 G 00940 Helsinki


Coordinates:

Latitude: 60.244510

Longitude: 25.087759


Administrator

Contact:

+358 (0)50 628 11


Communication language

English, Suomi


E-mail

info@haukikoira.fi

Web-site

Go to Web site >>


 

TOIMINTA-ALUEET

 

 

Eteläinen Suomenlahti Kotka – Loviisa – Pernaja – Porvoo – Sipoo – Helsinki – Inkoo – Tammisaari – Hanko – Kemiö.
Toimimme tilauksen ja toiveiden mukaan Lahden Vesijärvellä ja yhteistyökumppaneiden kanssa muualla Suomessa
Lohensukuisia kaloja kalastamme pääosin Etelä-Suomessa Helsinki
– Vantaanjoki ja Kotka – Kymijoki alueilla.

 

 

KOHDEKALAT

 

Seurassamme kohdekaloinasi ovat pääsääntöisesti perussuomalaiset ahven, kuha ja hauki, sekä sesonkiluontoisesti toiveiden mukaan muutkin kalat, esim. lohensukuiset kalat, sekä silakka, siika ja toutain.

 

 

VENEILY

 

Teemme myös retkeilyhenkisiä “päivä vesillä”-retkiä, joiden aikana nautitaan kalastuksen sijasta eteläisen merialueen tai sisävesien kauniista luonnosta veneillen ja esim. avotulilla pannukahveja hörppien.

 

 

KALUSTO

 

Kalastusta veneestä joka on tehty heittokalastukseen.
Lund Alaskan 2000 ja Mercuryn 125 Optimax moottorilla tarjoavat täysin uuden ulottuvuuden ja viihtyvyyden heittokalastukseen sekä siirtymiin vesillä.

 

Päällystetyt alustat, pehmustetut sekä kääntyvät nojatuolit, mahtava lattiapinta-ala, Lund veneen pituus/leveys/tukevuus, walk-trough tuplapulpetti, mahtavat säilytystilat, kiertovesisumppu jne. jne. tarjoavat todellisen nautinnon heittokalastajalle ikään, sukupuoleen, tai kokemukseen katsomatta.

 

Kalastuksen aikana Lundia liikuttaa keulaan asennettu MotorGuide Xi5 keulasähkömoottori. GPS-pohjainen Pinpoint sekä Lowrancen SmartStear™ ohjausjärjestelmä mahdollistaa todella ainutlaatuisen kalastuskokemuksen.
Kalastusvälineet, vieheet sekä muu varustus ovat alan ehdotonta huippua. Näin heittokalastus sujuu turvallisesti ja saavuttaa äärimmäisen nautinnon.

 

 

OPPAAT

 

Haukikoira – Kalastuspalveluiden oppaat ovat vuosikymmeniä kalastaneita pitkän linjan kalamiehiä, sekä kalastusoppaan ammattitutkinnon (AT) suorittaneita, sertifioituja Kalastusoppaita.

 

 

Oppaillamme on lain vaatima vuokravenekuljettajan tutkinto ja veneemme ovat luonnollisesti vesilain mukaan vuokravenekatsastettuja ja -varustettuja.

 

 

Luontoihmisinä ymmärrämme vastuumme kalakantojen jatkuvuuden suhteen. Ymmärrämme myös hyvien kalamiestapojen mukaiset käytöstavat niin vesillä kuin muuallakin luonnossa. Kohtelemme saalista aina kunnioittaen, vapauttaen ne kalat jotka eivät valikoidu ravinnoksi.

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0352 s. | Online: 61   All: 3206226