Ilpon erä ja loma OyAddress:

Finland

Pohjois-Savo

Harjulantie 180 79100 Leppävirta


Coordinates:

Latitude: 62.499714

Longitude: 27.838125


Ilpo Kauhanen

Contact:

+358 45 864 5410


Communication language

English, Suomi


E-mail

ilpo@ilponerajaloma.fi

Web-site

Go to Web site >>


 

Ilpon erä ja loma Oy

 

 

Leppävirralla toimiva eräpalveluyritys, Ilpon erä ja loma Oy, järjestää ja opastaa metsästysmatkoja Keski-Eurooppaan sekä Pohjois-Amerikkaan. Yritys myy myös ammattimaista, kielitaitoista opaspalvelua muille eräalan yrityksille.

 

 

Lisäksi yrityksille sekä kaveriporukoille järjestän illanviettoja ja teemapäiviä erä-henkisissä merkeissä asiakkaiden toiveiden mukaan. Käytettävissä on tilava ja viihtyisä loma-asunto ympärivuotiseen käyttöön, myös pelkkä mökin vuokraus mahdollista.

 

 

Metsästys

 

Ammattimainen asenne ja suunnittelu takaavat jahtimatkan onnistumisen. Pidän ryhmän koon suhteellisen pienenä, n.5 henkilöa, näin ollen saalis mahdollisuudet pysyvät korkeana ja kuljetukset määränpäässä ovat helpommin hoidettavissa.

 

Minulla on reilun kymmenen vuoden kokemus ulkomailla metsästyksestä. Keski-Eurooppalainen jahtiperinne on tullut tutuksi Saksasta jossa asuin 12 vuotta ja jossa myös suoritin Saksalaisen metsästys/riistatutkinnon.

 

 

Tutuksi tulivat yöt villisikapassissa, ajojahdit pienelle ja suurelle riistalle, Gemssin vuoristojahti, kaurispukin hiivintä/passimetsästys, saksanhirven kiima-ajan mylvintä ja metsästys.

 

Näiden metsästysmahdollisuuksien lisäksi järjestän mustakarhujahteja Kanadaan tarkkaan valituille outfitterieille.

 

Metsästysajat osiossa enemmän aikatauluista ja tulevista jahtireissuista.

 

Kalastus

 

Avovesiaikaan mökin rannasta on helppo ja nopea reitti Saimaan syväväylälle. Sieltä aukeaa mahdollisuudet uisteluun Unnukalle, Koirus ja Sotkanselälle. Myös kalaisalle Suvasvedelle on mahdollista järjestää uisteluretkiä.

 

Jos haluat isommallakin porukalla keskinäiset kalastuskisat, järjestän ne teille yhteisvoimin muiden ammattioppaiden kanssa.

 

Mökkilomailijoilla on mahdollisuus vuokrata pientä moottorivenettä päivä tai viikkohintaan (katso kuva). Järjestän tarvittavat luvat ja kartat lähialueiden vesistä. Soutuvene on käytettävissänne koko loman ajan.

 

 

Talvella

 

Pilkintää ja verkkojen kokemista porukalla ja saunailta hyvän ruoan kera, mahdollisuus yöpymiseen illan päätteeksi mökissämme.

 

Lisäksi järjestän yhdessä kokeneen ammattioppaan kanssa talvikalastusretken Lappiin. Huhtikuulle ajoittuva raudunpilkintä yhdistää niin vaelluksen kuin kalastuksenkin. Sääolosuhteet kyseiseen vuodenaikaan ovat yleensä mahtavat ja saalismäärät runsaat.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kiinnostuksenne kohteesta!

 

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0350 s. | Online: 58   All: 3267443