WILD Bijzonder VissenAddress:

Netherlands

Overijssel

Hondenveldsweg 2 7667 RM REUTUM


Coordinates:

Latitude: 52.374131

Longitude: 6.839891


Gerwin Leus

Contact:

+31 541 297 928


Communication language

English, Dutch


E-mail

info@wild.nl

Web-site

Go to Web site >>


 

Focus, spanning en adrenaline. Vissen is jagen. Zelf actief op zoek gaan. Waar zit de vis verscholen? Hoe kan ik die verleiden? De opwinding stijgt. En dan de kick van de aanbeet. De strijd barst in alle hevigheid los. Een eerlijk gevecht tussen prooi en jager. Dat vraagt om kennis, kracht en techniek. De sensationele drill is een beloning.

 

 

WILD wordt gerund door een enthousiast en jong team onder leiding van eigenaar Gerwin Leus. Gerwin heeft een opleiding en een jarenlange ervaring in de visteelt. Met die achtergrond en zijn liefde voor het vak is hij gestart met WILD. Vanuit een persoonlijke benadering en met een professioneel team streeft WILD ernaar om u op alle vlakken van kwaliteit te voorzien. Kom langs en beleef WILD, wij staan voor u klaar!

 

 

Midden in de natuur ligt WILD bijzonder vissen. Vijf visvijvers dagen iedere visser uit. De Polbeek, die ontspringt nabij Ootmarsum, zorgt voor natuurlijke doorstroming van ons hele complex. In twee forelvijvers worden doorlopend regenboogforellen en zalmforellen uitgezet, de kleinere vijver is alleen af te huren. De vangsten kunt u meteen meenemen of bij ons laten roken. In de twee Wildvijvers zwemmen unieke vissoorten; zeebaarzen, karpers, steuren en Europese meervallen. De vissen tot wel 1,80 meter lang zet u na het vangen meteen weer terug.

 

1. BOSVIJVER

 

De Bosvijver ligt prachtig beschut tussen de bomen. Hierin worden regenboog- en zalmforellen uitgezet.

 

2. GROTE VIJVER

 

In deze grote forelvisvijver worden ook regenboog- en zalmforellen uitgezet.

 

3.4. WILDVIJVERS

 

In de beide Wildvijvers zwemmen verschillende grote en sterke vissoorten waaronder dikke schub- en spiegelkarpers, Russische en Siberische steuren, Beluga’s en gouden en bruine Europese meervallen. Het bestand is dusdanig hoog dat goede vangsten zeker mogelijk zijn. Gevangen vis dient voorzichtig te worden teruggezet.

 

5. FEESTVIJVER

 

Deze forelvijver ligt prachtig tussen de bomen en is geschikt voor kleine groepen. In deze vijver worden regenboog- en zalmforellen uitgezet.

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0398 s. | Online: 48   All: 3472960