Het GrootslagAddress:

Netherlands

North Holland

Proefpolder 4 1619 EH Andijk


Coordinates:

Latitude: 52.751312

Longitude: 5.196886


Administrator

Contact:

+31 228 592 944


Communication language

English, Dutch


E-mail

info@grootslag.nl

Web-site

Go to Web site >>


 

Noord-Holland vissen

 

Nederland word ook wel waterland genoemd. Door de vele beekjes en rivieren valt er genoeg te bevaren. Door het vele water is Nederland ideaal om te gaan vissen. U kunt door het hele land vissen. Vlak bij het vakantiedorp ‘’Het Grootslag’’ ligt het plaatsje Medemblik. Medemblik heeft een mooie haven waar u mee kan gaan met vissersboten. U kunt ook zelf een bootje huren en zelf het IJsselmeer op gaan. Noord-Holland beschikt ook over een aantalvissersplaatsen. U kunt gezellig met vrienden, familie of alleen gaan vissen. U kunt ook de gracht van kasteel Radboud bezoeken, er zwemmen daar heel veel kooi karpers. U mag hier niet vissen maar u kunt er wel heen met uw kinderen ze kunnen de grote vissen zien en mogen ze voeren.

 

In Den Helder kunt u aan boord stappen van de vissersboten, u kunt met kinderen garnaalvissen. Beleef een dag op het water en ontdek wat er allemaal in de zee van Nederland zwemt.

 

 

U kunt ook een gezellig dagje naar Het Zuiderzeemuseum, neem een kijkje bij de palingrokers. Ga terug in de geschiedenis en bekijk de vele huisjes die op het terrein van het Zuiderzeemuseum staan.
 

 

Visvakanties

 

Op verschillende websites kunt u een aantal mogelijkheden bekijken voor een visvakantie. Bij ons op Vakantiedorp het Grootslag zijn ook  een aantal vismogelijkheden. Gelegen aan het IJsselmeer met prachtig viswater. Op verschillende plaatsen langs de kust zijn dan ook boten te vinden die u gerust mee nemen het IJsselmeer op. Ons vakantiedorp is gelegen aan het IJsselmeer en bied mogelijkheden voor ovenachtingen.

 

 

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt gaan kamperen.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.vakantieparkhetgrootslag.nl


 

Vakantiedorp Het Grootslag

 

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

 

Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Lekker fietsen of vissen in de buurt? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

 

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Add a review, comment ...

* Your comment will be displayed - after moderation* If you have any suggestions for project administration FishHuntPlaces.com, feel free to use this form.

Contact Us | Advertisement | Agreement | Sitemap | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0351 s. | Online: 34   All: 3250698