Feelsea KyАдрес:

Finland

Uusimaa

Ali-Vekkoskentie 7 06830 Kulloonkylä PORVOO


Координаты:

Широта: 60.350235

Долгота: 25.499105


Olli Kortman

Контакты:

0400 454 610


Язык общения

English, Suomi


E-mail

myynti@feelsea.fi

Веб-сайт

Перейти на сайт >>


 

Asiakkaamme ovat kokeneet mieleenpainuvia luontokokemuksia järjestämillämme kala- ja meriretkillämme vuodesta 2000 alkaen. Oletpa sitten lähdössä merelle liiketuttaviesi tai ystäviesi kanssa, tarjoamme laadukasta palvelua, kaunista meriluontoa ja tuhtia vastapainoa kiireiselle elämän arkirytmille. Kautemme alkaa keväällä heti jäiden lähdön jälkeen ja jatkuu myöhäiseen syksyyn. Vaikka kalastaminen usein sisältyykin aktiivisen meripäivän ohjelmaamme, tarjontamme kattaa toki myös paljon muutakin. Kauttamme löytyy useita merellisiä kokous- ja saunatiloja Sipoosta ja Porvoon saaristosta. Merelliset aktiviteetit voidaan myös rakentaa näiden ”tukikohtien” ympärille. Kiinnostavia käyntikohteita Helsingin ja Porvoon väliltä löytyy useita. Jos vieraasi tulevat ulkomailta, on heille todellinen elämys vaikkapa päivällisen valmistaminen avotulilla ulkosaariston viimeisellä kallioluodolla.

 

 

Modernin merikalustomme vastapainoksi operoimme Saimaalla 1800-luvun aidolla höyrylaivalla. Maailman kauneimmalla järvellä on helppo aistia, mitä tarkoittaa tila ja hiljaisuus. Saimaan höyrylaivaristeilyihin luonnollisesti yhdistämme tarvittaessa kokoustilat. Samoin laivakyyti voidaan aikatauluttaa yhteensopivaksi Savonlinnan oopperajuhlien kanssa.

Добавить отзыв, комментарий ...

* Ваш комментарий будет отображаться - после модерации* Если у Вас есть вопросы, предложения к администрации сайта FishHuntPlaces.com - воспользуйтесь этой формой.

Контакты с администрацией | Реклама | Правила | Карта сайта | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0343 s. | Online: 43   All: 3239909