Pohjolan SafaritАдрес:

Finland

Lappi

Koskitie 130, 95520 Tornio


Координаты:

Широта: 65.969106

Долгота: 24.046061


Risto Kantola

Контакты:

+358 (0) 40 755 1858

+358 (0) 400 692 301


Язык общения

English, Suomi


E-mail

info@nordicsafaris.com

Веб-сайт

Перейти на сайт >>


 

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme

Pohjolan Safarit - Nordic Safaris on DMC ohjelmapalveluyritys joka toimii Länsi-Lapin alueella. Tarjoamme yhteistyössä Lapin luonnon ja ihmisten kanssa laadukasta tekemistä ja kokemista niin yritysryhmille kuin yksittäisille matkaajille.

 


Kesäaikaan voit kokea koskenlaskut alisen Tornionjoen kovimmissa koskissa, Vuento- Matka- ja Kukkolankoskissa. Päivän tai vaikkapa kaksikin päivää kestävät rennot lauttaretket tehdään tukkilauttaa muistuttavilla Pärske- ja Kuohulautoilla. Lauttojen laskureitit on perinteisiä tukinlaskureittejä noudattavia ja tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja upeita perinnemaisemia Suomen ja Ruotsin rajajoelta.

 

 

Lumi ja pakkanen on yksi Lapin parhaista asioista. Liikkuminen lumisessa metsässä, aukealla jängällä, tunturissa tai Perämeren jäälakeudella on elämys

 

 

Järjestämme perinnekalastusohjelmat, vaellussiian lippoamisen esittelyt. Lohensoutu koskenniskallaja talvikautena pilkkiminen sekä mateen mertapyynti on Tornionjoen  Kukkolankosken arkipäivää.

Добавить отзыв, комментарий ...

* Ваш комментарий будет отображаться - после модерации* Если у Вас есть вопросы, предложения к администрации сайта FishHuntPlaces.com - воспользуйтесь этой формой.

Контакты с администрацией | Реклама | Правила | Карта сайта | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0346 s. | Online: 58   All: 3203658