Gjerfloen FluefiskeАдрес:

Norway

Hedmark

Snorre Grønnæss, N-2427 Plassen


Координаты:

Широта: 61.135015

Долгота: 12.503273


Administrator

Контакты:

+4790164139

+4762456012


Язык общения

English, Norsk


E-mail

gjerflue@online.no

Веб-сайт

Перейти на сайт >>


 

Jagen op auerhoen en korhoen in Noorwegen. Blokhutten te huur

 

Jagen in onze Trysil wouden samen met je vrienden is een unieke en onvergetelijke belevenis. De kans is groot dat je thuiskomt met een auerhoen, een korhoen of een haas in je rugzak.

 

 

Onze Trysil wouden hebben een grote variëteit aan wilde dieren en vogels. Jagen in harmonie met de natuur is van oudsher een traditie in onze regio.
 

 

De jacht wordt georganiseerd door een vereniging die bestaat uit private landeigenaars: Søre Trysil Utmarkslag. De jachtvergunning bestrijkt een gebied van 165 km2. Ligging: Het jachtgebied bevindt zich aan beide zijden van de Trysil rivier, nabij Plassen, dicht bij de Zweedse grens en in het zuidelijke deel van de kommune.

 

 

Ons jachtgebied bestaat uit verschillende soorten bosgebieden. Deze zijn lichtglooiend waardoor ze ook goed toegankelijk zijn voor senior jagers. 
 

Huidige wildsoorten zijn: auerhoen, korhoen en hazen. Met de jachtvergunning mag ook op eenden, vossen en ander kleinwild gejaagd worden. Jachtseizoenen: 1) 10 - 23 september. 2) 2 oktober tot 23 december 

 


Overnachting. Je kan overnachten in blokhutten van verschillende prijs/kwaliteit.

 

 

Noorwegen Visvakantie. Vissen op forel in Trysil, blokhut en boot

 

 

Probeer forelvissen op onze mooie bosmeren, Landsjøen, vanop een boot of een belly boat.

 

Landsjøen is een forellenmeer van hoogstaande kwaliteit. Je kan op forel en baars vissen, terwijl je doorheen een zwerm meivliegen je kinderen langs de oever ziet spelen.

 

Ligging

 

Landsjøen is een uitzonderlijk mooie plek, ideaal voor zij die hun zomervakantie willen doorbrengen in een rustgevende natuur en bosrijke omgeving. Het meer is 2,1 km lang en 1 km breed, 500 m boven de zeespiegel. Het ligt op 10 km van Plassen ten oosten van de Trysil rivier.

 

Productiviteit en reglementering

 

Landsjøen ligt op een zeer vruchtbare grond. Het meer heeft zuiver water dat forel en baars van uitstekende kwaliteit voortbrengt. De prima kwaliteit van de vis toont ook aan dat het visbestand in evenwicht is. Dit is toe te schrijven aan de reglementering die reeds geruime tijd wordt opgelegd. Hier mag enkel met de hengel worden gevist. Vissen met netten is reeds meer dan 30 jaar verboden.

Добавить отзыв, комментарий ...

* Ваш комментарий будет отображаться - после модерации* Если у Вас есть вопросы, предложения к администрации сайта FishHuntPlaces.com - воспользуйтесь этой формой.

Контакты с администрацией | Реклама | Правила | Карта сайта | Sitemap.xml | Urllist

Copyright © Fishing Hunting Places. All Rights Reserved.

Loading time: 0.0377 s. | Online: 52   All: 3457598